top of page
Zoeken
  • henriettevanweenum

Detoxen, hoe doe je dat....


Tijdens de zomer ben ik toch gemakkelijker met mijn eetgedrag. Vaker uit eten en…….vul zelf maar in wat bij jou van toepassing is.

Zodra de jeugd weer naar school gaat, is alles weer bij het oude en tijd om weer orde op zaken te stellen en op te ruimen.

Zo ook mijn lijf. Ongemerkt komt er toch een hoop zooi aan e-nummers, suikers etc in je lijf. Maar ook via de lucht komt het nodige binnen. En ongemerkt heb je kleine ongemakken, klachten etc. Het zou dan verstandig zijn om ook je lichaam om te ruimen en te reinigen, van alle stoffen die niet in je lijf thuishoren.

Detoxen kende ik tot nu toe, eigenlijk alleen nog maar sapjes en vasten. Dit legt dan ook je darmen stil. Dus uiteindelijk heb je er dan toch niets aan.

Gelukkig kan je nu ook op een verantwoorde manier detoxen, wat juist je organen een boost mee gaat geven om de schadelijke stoffen uit je lijf te verwijderen. Het zou heel mooi zijn als je gelijk je eetgedrag gaat aanpassen en meer gaat sporten, maar ik snap ook dat dit niet in alle gevallen mogelijk is, dit is dus ook niet persé noodzakelijk.

In onderstaande lijst helpt detoxen je lichaam te ondersteunen en verbeteren: - Vermoeidheid, lusteloosheid en verminderde energie - Spijsverteringsproblemen (verstopping, diarree, krampen) - Vertraagde vetverbranding en gewichtstoename - Pijnlijke gewrichten en spieren - Prikkelbaarheid en depressies - Schimmelinfecties (bijvoorbeeld candida)

Na dit programma van 30 dagen, voel je je schoon en energiek, je huid straalt, je gezichtsvermogen verbetert, de krampen en pijnen die je had zijn weg of sterk verminderd. Je slaapt opeens een stuk beter en je immuunsysteem is versterkt. De kans is groot dat je ook iets afvalt als dat nodig is.

Schrijf daarom ook voordat je gaat beginnen alle klachten die je hebt op. En vergelijk deze na 30 dagen.

Voor dit detoxen heb je een aantal producten nodig. Heb je nog geen kortingsaccount bij DoTerra, dan kan je een kortingsaccount aanmaken, neem hiervoor contact met mij op. Heb je al een kortingsaccount, dan kan je de producten zelf bestellen in 1 pakket. Behalve natuurlijk als je al wat van deze producten in huis hebt, maar dat lijkt mij voor zichzelf sprekend.

Wat heb je nodig: GX Assist: De natuurlijke antibiotica PB Assist: Probiotica Terrazyme: Spijsverteringsenzymen Zendocrine: Ontgiften en reinigen Lemon olie: Ontgiften en reinigen Supplementen: De perfecte aanvulling van vitamine, mineralen en omega3 voor optimaal resultaat.

Wanneer je nu bij jezelf denkt, dit is wel wat voor mij. Dan heb ik een programma van deze 30 dagen voor je die je kunt volgen.

De kosten van de detox supplementen zijn voor de Cleanse & Restore kit € 211,75 excl. verzending. Dit is voor het complete pakket.

Bovenstaande is natuurlijk ook een hele goede start om daarna kilo’s kwijt te raken. Heb je interesse om ook op een natuurlijke manier kilo’s kwijt te raken, houd dan mijn volgende blog in de gaten.

Henriëtte

27 weergaven0 opmerkingen
bottom of page