Welkom 
 
Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn grootste hobby's.
Natuurlijke gezondheid en creatief bezig zijn.

Tijdens mijn Lifecoach opleiding kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Essentiële olie. Ik kon erdoor loslaten en gebeurtenissen een plekje geven. Met andere woorden, mentaal deed het heel veel voor mij. Na het slagen van de LifeCoach opleiding wilde ik ook voor andere mensen een verschil kunnen maken met Essentiële oliën en ben ik mij gaan verdiepen in de oliën van DoTerra. Later pas, kwam ik erachter, dat de olie van DoTerra veel meer kan dan alleen een mentaal verwerkingsproces. Nu kan ik mijn leven niet meer voorstellen zonder deze CPTG gecertificeerde oliën

Ik ben als "Aromatouch therapeut" gecertificeerd, via DoTerra trainingen "gecertificeerd Essentiële olie specialist" en de training Stress Releasement gedaan.

Daarnaast ben ik samen met Proneta en Joke olie-cadeautjes opgestart. Dit heeft al geresulteerd in een intuïtief kaartendek, in Nederlands en in het Duits en een boekje over het dagelijks gebruik van Essentiële Oliën, wat nu bijna wordt gelanceerd. 

In het verleden heb ik veel creatieve workshops gegeven. Deze skill kan ik met deze olie weer toepassen, met het verschil, dat ik nu 100% natuurlijke materialen gebruik.

Ben je geïnteresseerd in een informatieve avond over DoTerra of een creatieve workshop, neem gerust contact op!

Ik zou zeggen, veel kijk en lees plezier. Heb je suggesties....altijd welkom!
Henriëtte
Knipsel.PNG

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now