top of page
Welkom 
 
Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn grootste hobby's.
Natuurlijke gezondheid en creatief bezig zijn.

Tijdens mijn Lifecoach opleiding kwam ik voor de eerste keer in aanraking met Essentiële olie. Ik kon erdoor loslaten en gebeurtenissen een plekje geven. Met andere woorden, mentaal deed het heel veel voor mij. Na het slagen van de LifeCoach opleiding wilde ik ook voor andere mensen een verschil kunnen maken met Essentiële oliën en ben ik mij gaan verdiepen in de oliën van DoTerra. Later pas, kwam ik erachter, dat de olie van DoTerra veel meer kan dan alleen een mentaal verwerkingsproces. Nu kan ik mijn leven niet meer voorstellen zonder deze CPTG gecertificeerde oliën

Ik ben als "Aromatouch therapeut" gecertificeerd, via DoTerra trainingen "gecertificeerd Essentiële olie specialist" en de training Stress Releasement gedaan.

Daarnaast ben ik samen met Proneta en Joke olie-cadeautjes opgestart. Dit heeft al geresulteerd in een intuïtief kaartendek,  in Nederlands en in het Duits, een boekje over het dagelijks gebruik van Essentiële Oliën en het Affirmatie Olie Blends Kaartendek.

In het verleden heb ik veel creatieve workshops gegeven. Deze skill kan ik met deze olie weer toepassen, met het verschil, dat ik nu 100% natuurlijke materialen gebruik.

Ben je geïnteresseerd in een informatieve avond over Essentiele Oliën, of een creatieve workshop, neem gerust contact op!

Ik zou zeggen, veel kijk en lees plezier. Heb je suggesties....altijd welkom!
Henriëtte
Knipsel.PNG
Essential Oils Specialist_Icon-1.png
bottom of page