top of page

Wil je zelf ook graag een reactie toevoegen, laat het mij weten.

Van de week onze buurjongehond Tukker gemasseerd. Hij heeft soms zo'n last van zijn maag en darmen, dan eet hij niet meer. Zo ook nu het geval, een paar dagen niet gegeten. Ik heb hem gemasseerd met etherische olie van DoTerra, DigestZen. De massage was klaar, hij liep naar zijn bak en begon smakelijk zijn brokken te eten! Geweldig!

Ben je benieuwd naar massage in combinatie met de oliën? Neem contact met mij op en ik leg je alles uit!

Kyno Wellness

Els Schriemer

Je kent dat vast wel…de hele week werken en dan op zaterdag, de boodschappen, de was, etc. Eigenlijk wil je op zaterdag andere dingen doen, maar als ik met de verplichte klusjes klaar ben, heb ik niet de puf om dat nog op te pakken.

Zo ook afgelopen zaterdag, ik was aan het strijken en zocht een olie om in de diffuser te doen. Kwam ik dit keer op Motivate uit, rook heerlijk. Na de verplichte klussen, ben ik ook nog gaan beeldhouwen! Het nadeel was wel, dat ik snachts 00.30 uur nog mijn bed uit ging om dit ook nog te schrijven.

Moraal van dit verhaal, ik kreeg er energie van, dat ik nu meer gedaan heb dat ik anders doe en ook nog tijd over had om te gaan beeldhouwen!

De Essentiële olie Motivate bestaat uit: Diverse Citrus en mint oliën. Yuzu, Clementine en Pepermunt.

Zo leuk was het net bij ons. Mijn zoon wilde naar bed en vroeg aan mij "Wil jij mijn rug en knieën nog even insmeren? Doe maar met dat spul van gisteren (Deep Blue met Fco). Ik heb namelijk vandaag nog geen paracetamol hoeven te slikken. Ik ben nu gewoon moe in mijn knieën en rug, maar het doet geen pijn.

Inmiddels zijn we 3 dagen verder en nog steeds pijnstiller vrij!

bottom of page