top of page
Zoeken
  • henriettevanweenum

Voeding supplementen


Voeding supplementen, waarom......ik eet toch gezond?

Ondanks dat je elke dag 2 stuks fruit en 2 ons, volgens mij is dat al aangepast naar 4 ons, groenten neemt, blijkt uit onderzoek, dat er toch tekorten ontstaan. Door de eeuwen heen is de voedingswaarde van groente en fruit namelijk sterk verminderd.

Nu kan je naar de drogist gaan en daar supplementen kopen. Het punt is dan alleen, meestal werken ze maar kort. Merendeel is niet 100% natuurlijk en wordt in de fabriek gemaakt. Even werkt het, maar op een gegevens moment kan je lijf de hoeveelheid kunstmatige vitamines, mineralen of wat er verder ook inzit niet meer verwerken en stapelt het op. Met alle ongemakken van dien.

Wat je beter kan doen is een product kiezen op 100% natuur basis. Hierbij zorgt de New Lifelong Vitality pack van DoTerra, voor een natuurlijke aanvulling. Deze vult aan tot wat je daadwerkelijk nodig hebt. Overtollig kan je lijf op de natuurlijke manier afvoeren.

In dit pakket zitten 3 potten.

Microplex MVp, multivitaminen

Ondersteund de stofwisseling en immuunsysteem, Hart en vaten, botten en spieren

en zorgt voor een gezonde hormoonhuishouding

xEO Mega, Omega 3:

Ondersteund hersenfunctie, ontstekingsremmend, goed voor hart en vaten, ondersteunt de stofwisseling, hormoonhuishouding, soepele gewrichten en is een krachtige antioxidant

Alpha CRS+, Celherstel:

Ondersteund de stofwisseling, is een krachtige antioxidant, ondersteund cel herstel, bescherming van DNA. geeft energie, ontstekingsremmend en mentale helderheid.

Dit zijn maar een aantal grepen van wat het doet. Ik ben benieuwd naar jou reacties, wat het voor jou doet!

Wat in de potten zit, zijn capsules. Deze blijven drijven op water. Wanneer je een capsule wilt inslikken kan je het beste je hoofd naar beneden doen, zodat ze makkelijk met een slok water naar binnen glijden. In de capsule zitten tot poeder, fijngestampte oliën.

De hoeveelheid die je kan nemen is voor iedereen verschillend. Begin met 1 capsule van iedere pot sochtends en 1 capsule van iedere pot smiddags. Voel wat het met je doet. Is er meer behoefte dan kan je dit uitbreiden naar 2 van ieder. Doe dit ook, wanneer je niet aan de dagelijkse norm van groente en fruit komt.

Wens ik je veel gezondheid op een natuurlijke manier toe.

Henriëtte

24 weergaven0 opmerkingen
bottom of page