top of page

Vind jij natuurlijke gezondheid ook belangrijk?

Geef dan nu een origineel natuurlijk cadeau.

Verwen nu uw dierbare, of kies een moment om uw medewerkers of klanten te verwennen. We komen niet alle dag in een Wellness. Dit is dan af en toe een gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en lekker onder te dompelen in verwennerijen. Dat maakt deze Spa lijn van DoTerra zo bijzonder. Deze producten, waar de voordelen van Essentiële oliën aan zijn toegevoegd, kunt u zelf beslissen waar en wanneer u zich laat verwennen.

Alle pakketten worden geleverd met waardebon voor een workshop.

DIY pakket voor het maken van uw eigen badzout. Hier voegt u 1 van de Essentiële Olie aan toe, voor dat gevoel waar u op dat moment voor kiest.

Inhoud:

 • Introductie trio:  5ml Lemon, Pepermunt en Lavendel          

 • Potje met houten lepel

 • Epsom zout                                      

 • Zuiveringszout

 • Beschrijving met recept

29,50

De Body Mist Beatiful.

Dit is geen gewone bodymist. Een hydraterende fijne spray. Op vele manieren in te zetten. Samen met de druppel, een samenwerking met Jemako.

Samen zijn het 2 allerskunners.

54,90
Bodywash.jpg
65,00

Spa basics kit

Besluit jezelf te verwennen om deze producten in je dagelijkse routine op te nemen. Je verdient de luxe van een spa-ervaring met het gemak van de dagelijkse persoonlijke verzorging.

Inhoud:

 • Introductie trio: 5ml Lemon, Pepermunt en Lavendel Essentiele Olie

 • Body Wash

 • Hand en Body lotion

 • Bamboo badspons

wasdruppel.jpg

De Spa Basics kit met toevoeging van de druppel, een samenwerking met Jemako.

Heerlijk voor onder de douche, super zacht en verzorgend voor de huid.

Massage bonbons.jpg
43,50

Heerlijk massage bonbons, bij aanraking van de huid, smelten deze bonbons, zodat je een heerlijke massage olie overhoud. Nadien geniet je nog na met het oog pitten zakje om  het ontspannen gevoel, nog lang vast te  kunnen houden.

Inhoud:

 • Introductie trio: 5ml Lemon, Pepermunt en Lavendel     

 • Massage bonbons, deze worden in een nostalgisch blikje geleverd    

 • Oog pitten zak, stof kan afwijken

Spa luxury kit

 In de producten zitten 100% natuurlijke oliën.

Inhoud:

 • Introductie trio: 5ml Lemon, Pepermunt en Lavendel     

 • Body butter

 • Body scrub

 • Mud Mask, je natuurlijke modder masker, droogt niet uit

 • 2 Loofah scrub zeepjes

97,95
handdoek terrashield.jpg
Verage pad.jpg

Verage gezichtverzorgingslijn

is een exclusief systeem van producten voor natuurlijke huidverzorging, dat de huid verzorgt, hydrateert en de zichtbare tekenen van veroudering reduceert. 

Deze is samengevoegd met de gezichtspad voor een optimale zachte reiniging van de huid.

Een samenwerking met Jemako.

197,95
63,95 

Regent het en laat je hond daardoor lang een natte geur achter? Droog dan je hond af met deze zachte ontgeurende handdoek, dit is een samenwerking met Jemako.

Bijgevoegd zit de 30ml Terrashield voor het op afstand houden van insecten. Zowel voor uw hond als voor uw zelf.

Scrubzeep.jpg
Wasdruppel bodymist.jpg

 Wist je dat als je ergens naar uitziet, hoe klein dan ook, het goed is voor je algemene welzijn? .

Het behandelen met de DoTerra Spa Het ontgiftende moddermasker is zeker iets om naar uit te kijken. Gemaakt met natuurlijke aardse klei en gevuld met Mirre, Juniper Berry en grapefruit oliën, laat dit masker je fris en verjongend voelen. Deze unieke mix zuivert en ontgift je huid, terwijl je poriën, fijne lijnen en rimpels vermindert. Voel je vrij om een paar komkommerschijfjes over je ogen te leggen en wat rustgevende muziek op te zetten.

Een van de beste manieren om jezelf te verwennen is aan het einde van een lange dag, met een rustgevende vochtinbrengende crème. De DoTerra Spa Replenishing Body Butter bevat de zuiverende voordelen van Wild Orange en Douglas Fir olie en daarnaast de verjongende effecten van Frankincense olie. Deze lichaamsboter is bijzonder gunstig voor extra droge gebieden van de huid, zoals ellebogen, knieën, handen en voeten.  Neem snachts de tijd om uw huid te hydrateren met deze rijke combinatie van Shea ,Cocoa, Jojoba en Advocado-olien die snel in de huid absorberen.

DoTerra Spa Exfoliating Body Scrub. Neem een kleine hoeveelheid van deze scrub tijdens het wassen van uw handen. En scrub op deze manier de zorgen weg. De geur van Wilde Sinaasappel en Grapefruit helpt u balans te vinden, terwijl Ginger Oil een opwarmingsgevoel geeft. De natuurlijke suikerriet exfolieert zachtjes, waardoor je huid zijdezachte en verfrissend aanvoelt.

Badzout.jpg

72,50

bottom of page